PUBG

Lär dig att betta på Playersunkown's Battlegrounds

PUBG är ett väldigt färskt spel på marknaden som helt klart har blåst dom flesta entusiaster av stolen. Det var under Mars 2017 som spelet släpptes på Steam och har hittills redan fyllt i flera rader i rekordboken. Det har fullkomligt exploderat vad gäller spelarbas och nyligen gick PUBG om Dota 2 i antal spelare online. Hela 2 miljoner spelare spelade spelet online SAMTIDIGT. I November 2017 hade hela spelet sålts i över 17 miljoner exemplar vilket resulterade i nästan en halv miljard dollar i intäkter.

Vi på Esporting är mäkta imponerade över hur utvecklarna har tacklat alla ”barnsjukdomar” spelet haft än så länge och det banar väg för en blomstrande framtid. Då spelet enbart har släppts på PC (alltså inte på varken MAC eller PS4/Xboxone),så väntas framgången att hålla i sig.

På grund av PUBG’s korta tid på marknaden så är det långt ifrån alla spelsidor som erbjuder odds. Vi har dock granskat dom som gör och är övertygade om att du kommer finna någon av dessa sidor lämplig för just dig.

Spela på PUBG hos BetWay

Alla nya medlemmar får en insättningsbonus på 100% upp till 1.000 kr hos BetWay

Spela på PUBG hos Coolbet

Alla nya medlemmar får en insättningsbonus på 100% upp till 1.000 kr hos Coolbet

Spela på PUBG hos NordicBet

Alla nya medlemmar får en insättningsbonus på 100% upp till 1.000 kr och 250 kr riskfritt spel hos NordicBet

Lär dig PUBG

Står samma sak här som i första rubriken?

Gör läxan innan du lägger ditt bett

Då spelet fortfarande är väldigt nytt händer det extremt mycket hela tiden i PUBG-scenen. För att hänga med rekommenderar vi att ni håller koll på aktiva streamers på Twitch.tv. Vill ni jämföra olika spelare inför en turnering rekommenderar vi https://pubg.me/compare. En grym sida som är tydlig och enkel att använda.

Nuvarande form

Hur ett lag har spelat dom senaste 2-3 turneringarna säger mycket om formen på ett lag. Men det finns flera riskfaktorer som man måste ha med sig. T.ex. Har laget bytt ut spelare? Hur länge har dom i så fall spelat? Är dom i en svacka? Alla lag har sina svackor, till och med toppen av pyramiden. Har du gjort läxan så vet du om att det varit turbulent och riskbedömningen blir mer träffsäker.

Inte alltför sällan spelar lag med inhoppare, och detta har nästan alltid en negativ inverkan. Ett sammansvetsat lag byggs inte på en dag och att hitta någon som klickar med övriga i laget på alla plan är ytterst sällsynt. Då hade han inte varit någon inhoppare. Inhopparen kan i vissa fall få en position den inte spelar vanligtvis och då är chansen att detta kapar anklarna för laget stort.

Spela på PUBG hos Arcanebet

Alla nya medlemmar får en insättningsbonus på 100% upp till 1.000 kr hos Arcanebet

Spela på PUBG hos Coolbet

Alla nya medlemmar får en insättningsbonus på 100% upp till 1.000 kr hos Coolbet

Spela på PUBG hos Betsson

Alla nya medlemmar får en insättningsbonus på 100% upp till 1.000 kr hos Betsson

Olika bettingsalternativ

För att du ska kunna hantera din bankrulle så bra som möjligt, har vi separerat dom mer lönsamma spelen från dom sämre. Eller rättare sagt, dom som statistiskt sett kräver mer tanke, från dom där tur är en mer avgörande faktor. Vi föredrar alltså vetenskap före chansning.

1x2 - Det klassiska “vem-vinner”-bettet

Det enda alternativet än så länge är att betta på vinnande lag.

  • Rekommenderas
Liveodds

Är du ute efter mer fart och spänning kan live odds vara något för dig. Olika typer av bets kommer delas ut från spelbolagen och många gånger gäller det att vara snabb för oddset kan fort sjunka då matchbilden konstant förändras.

  • Rekommenderas

Då PUBG fortfarande är relativt nytt så finns det idagsläget inte så många olika spelalternativ. Vi rekommenderar er dock att hålla er uppmärksamma på detta spel då vi tror att spelbolagen snart kommer att erbjuda fler och fler spelalternativ.

Såhär spelas PUBG

PlayerUnknown’s Battleground är ett så kallat Multiplayer Online Battle Royal spel. Spelutvecklaren bakom succén är det koreanska bolaget PUBG Corporation, ett dotterbolag till Bluehole som även ligger bakom det stora MMO-spelet Tera.

PUBG är ett last-man-standing-spel med ett fantastiskt djup och för er som har sett Hunger Games eller Battle Royal kommer denna beskrivning kännas bekant. Du kan hoppa in i en match ensam eller köa med i lag med upp till fyra vänner. Från alla väderstreck flygs det in hangarflygplan över en 8x8km stor ö.

Totalt är det ca 100 spelare som hoppar från flygplanen och siktar in sig på någon del av banan. Väl nere på marken börjar jakten efter vapen, proviant, utrustning och andra hjälpmedel som kan komma till användning under kampens gång. Miljön erbjuder ett brett urval av alternativ att fightas på. Det finns allt ifrån skogar med höga berg, industriområden med stora kranar och öppna fabrikslokaler, kustlinjer med stränder för dom som vill ta en sväng med båten, och mindre samhällen med små och stora hus att gömma sig i.

Inte nog med att stressfaktorn redan är hög när du landat mitt bland tio andra som är ivriga att ta död på dig, så krymper området på kartan med några minuters intervall. Är du inte inom den nya zonen när tiden gått ut börjar du tappa liv. Om inte detta var nog så bombas slumpmässiga ytor på kartan av bombplan, och har du riktig otur så börjar det falla bomber när du korsar ett fält utan någon vidare förvarning. Men det kan samtidigt vara omvänt och ett paket fullt med värdefull utrustning faller framför dina fötter. Men se upp, du är garanterat inte ensam om att vilja ha innehållet.

Som ni kanske förstår så tvingas man ut på krigsfältet vare sig man vill eller inte och till slut så är zonen så pass liten att bara några få är vid liv och den som klarar sig kvar sist i den striden har vunnit matchen.

PUBG håller ett högt tempo och en match är sällan mer än en halvtimme vilket i sig gör spelet väldigt tittarvänligt. För oss som älskar att betta är detta naturligtvis ingen nackdel och vi på E-sporting ser fram emot en blomstrande framtid inom bettingscenen för PUBG.