Hearthstone

Lär dig att betta på Hearthstone

Hearthstone är ett digitalt kortspel släppt 2014 av Blizzard Entertainment. Spelet har blivit oerhört populärt till följd av att det rider på Warcraft-vågen då alla kort, karaktärer och platser, är hämtat från den tidigare trilogin. Hearthstone kännetecknas som ett fartfyllt och roligt kortspel som är lätt att lära sig och går att spela via en dator men även Android och Iphone.

Vi guidar dig nedan genom spelets grunder och hur du kommer igång med din betting.

Är du bara här för att plocka ut en bonus så listar vi här dom alternativ som vi tycker utmärker sig vad gäller just Hearthstone odds.

Spela på Hearthstone hos BetWay

Alla nya medlemmar får en insättningsbonus på 100% upp till 1.000 kr hos BetWay

Spela på Hearthstone hos Coolbet

Alla nya medlemmar får en insättningsbonus på 100% upp till 1.000 kr hos Coolbet

Spela på Hearthstone hos NordicBet

Alla nya medlemmar får en insättningsbonus på 100% upp till 1.000 kr och 250 kr riskfritt spel hos NordicBet

Lär dig Hearthstone

För att skapa dig så gott omdöme som möjligt är det aldrig fel att bryta ner spelet och repetera/lära sig grunderna. Enligt oss på E-sporting görs detta bäst genom att spela igenom karriärläget, eller “practise mode”, studera teorin och följa aktiva streamers.

Inför ditt bettande så finns det olika sidor som hjälper dig med läxan inför en match.

Att studera tidigare resultat för att tippa formen på en spelare är ett vanligt tillvägagångssätt och en bra hemsida för det är: https://gosugamers.net/hearthstone/rankings.

Vill du studera olika spelstilar, hur du ska sätta upp din kortlek, eller har någon annan fråga relaterad till själva spelandet rekommenderar vi https://hearthstone.gamepedia.com/ samt https://hsreplay.net/.

Spela på Hearthstone hos 888Sport

Alla nya medlemmar får en insättningsbonus på 100% upp till 1.000 kr hos 888Sport

Spela på Hearthstone hos Coolbet

Alla nya medlemmar får en insättningsbonus på 100% upp till 1.000 kr hos Coolbet

Spela på Hearthstone hos GGbet

Alla nya medlemmar får en insättningsbonus på 100% upp till 50 € hos GGbet

Olika bettingsalternativ

För att du ska kunna hantera din bankrulle så bra som möjligt, har vi separerat dom mer lönsamma spelen från dom sämre. Eller rättare sagt, dom som statistiskt sett kräver mer tanke, från dom där tur är en mer avgörande faktor. Vi föredrar alltså vetenskap före chansning.

1x2 - Det klassiska “vem-vinner”-bettet

Ett av dom bättre alternativen anser vi. Kombinera ihop det med fler matcher för att bättre på dina odds.

  • Rekommenderas
Liveodds

Är du ute efter mer fart och spänning kan live odds vara något för dig. Olika typer av bets kommer delas ut från spelbolagen och många gånger gäller det att vara snabb för oddset kan fort sjunka då matchbilden konstant förändras.

  • Rekommenderas

I övrigt erbjuder inte de flesta spelbolagen fler alternativ på Hearthstone i dagsläget. Tänk dock på att Heartstone fortfarande är relativt nytt och vi tror därför att vi snart kommer att se fler och fler spelbolag utöka utbudet på Hearthstone i framtiden.

Så spelas Hearthstone

I Hearthstone utspelas endast 1 mot 1-matcher och vardera spelare får en kortlek med 30 kort och 30 hälsopoäng. När denna nivå är nere i 0 eller ännu mindre, är spelet avklarat och en vinnare har korats. Din kortlek designar du själv och allt eftersom du vinner får du nya kort som du kan välja att spela med i kommande matcher. Korten används för att skada din motståndare, skydda dig från dennes offensiv, hjälpa dina andra kort genom att boosta hälsa eller skada, desarmera motståndaren etc.

Kortleken baseras på vilken av dom nio tillgängliga klasserna som valts och varje klass har sina egna unika attacker vilket öppnar upp för en mängd olika spelstilar vilket i sig utgör en del av spelets charm.