Unibet

Betta på E-Sport hos Unibet

På många sätt är är Unibet en pionjär i sportbettingvärlden. När vi bakom Esporting var nyblivna 18-åringar var det Unibet som första kontot skapades på. Hos Unibet får man en underbar upplevelse rakt igenom. Det börjar först med att man välkomnas av flera olika insättningsbonusar och sedan har man även en av marknadens mest användarvänliga hemsidor. Tack vare att samtliga licenser är ifrån Malta behöver du aldrig oroa dig över huruvida du bör skatta eller ej på dina eventuella spelvinster.

Man har en lättmanövrerad hemsida där du enkelt kan välja vilken av E-Sporterna du vill kika närmare på. Dessvärre är fortfarande E-Sport en såpass liten del av Unibets sportdel, vilket gör att man behöver scrolla lite längre ner på listan för att hitta än vad man behöver för t. ex fotboll och hockey.

På det stora hela rekommenderas Unibet av oss. En stor och seriös aktör med en av de bästa hemsidorna på marknaden.

Webbplats: www.unibet.com
Grundat: 1997
Licens: Malta
Support: Livechatt, telefon och mail
Insättningsmetoder:

  • EU licens
  • Generös oddsbonus
  • Erbjuder livebet

Klicka på valfritt spel för en genomgång

Unibet bonus

Eftersom många har olika ekonomiska förutsättningar erbjuds två olika insättningsbonusar till dig som vill testa vingarna och börja betta på E-Sport. Först har man en 500% bonus upp till 500 kr, vilket betyder att du får hela 600 kr att spela för vid en insättning på endast 100 kr. För dig som vill krydda till det lite extra kan du istället välja 200% bonusen upp till 1.000 kr, vilket betyder att du får 1.500 kr att spela för vid en insättning på 500 kr.

Förutom de generösa bonusarna erbjuder man även riktigt snälla omsättningskrav för dessa bonusar. Minimumoddset som krävs för att kvalificera mot omsättningskravet är på endast 1.40 odds.

200% insättningsbonus

Sätt in 500 kr och få 1.500 kr att spela för.

Omsättningskrav för bonus:

Sports – Måste omsättas 5 gånger

Casino – Måste omsättas 20 gånger

Minimum odds: 1.40

Utbud av E-Sport

E-Sport är idag den snabbast växande sporten och spelbolagen tävlar om vem som skall vara nummer ett. Självklart vill Unibet då vara namnet på spelarnas läppar när de ska diskuteras om vilket spelbolag som är bäst på E-Sport.

Idag erbjuder man möjlighet till att spela både före matchens början men även möjligheten att livebetta. Även fast utbudet kanske inte är så stort går det att dagligen hitta bets på speltitlar som; Counter Strike : Global Offensive, Leauge of Legends eller Dota 2. Ibland går det även att lägga spel på Blizzards nya spel Overwatch.

En del av det som  går att betta på är bland annat antal rundor, vilket lag som vinner matchen, handikappspel på ett lag, vem som vinner en speciell runda och även vilket lag som vinner en turnering.

Som tidigare nämnt är utbudet inte enormt men det är något som vi tror kommer öka mer och mer med tiden. E-Sporten är fortfarande en ganska ung sport och har en bit kvar innan man kan utmana mot de allra största sporterna.

Liveutbud

Unibet var tidigt ute med att erbjuda funktionen livebet. Du behöver därför aldrig mer oroa dig över att du inte ska hinna lägga betsen i tid. Hos Unibet hittar du liveodds till Leauge of Legends, Counter Strike : Global Offensive och Dota 2. Det är möjligt att livebetta genom både dator och mobil.

Du hittar liveoddsen under ”Odds” i menyn och sedan bläddra bland ”Alla sporter” till du hittar fliken ”E-Sport”. Där kan du livebetta vilket lag som kommer att vinna nästa runda eller hur många omgångar nästa bana kommer att ta.

Spela i mobilen

Hos Unibet är användarvänligheten en väldigt viktig faktor. Därför har man sett till att erbjuda en fungerande mobilapp för samtliga spel i deras produktportfölj. Här hittar du Unibet Sports betting, Unibet Poker, Unibet Blackjack och Unibet.*

I Unibets lättmanövrerade app finner du odds, liveodds och även möjligheter till att streama vissa events i en mängd olika sporter. Du kan även välja om du vill ha notiser så att du inte går miste om information kring matcherna du vill följa.

Som en extra bonus till dig som är ny spelare hos Unibet så är första spelet som blir lagt genom mobil riskfritt upp till 100 kr.

*Samtliga appar erbjuds till både iPhone samt Android-användare.

Insättningsmetoder

Hos Unibet har du mängder av olika alternativ att välja bland när du ska göra din insättning. Den vanligaste metoden idag är med kredit/debitkort och banköverföring men du kan även använda dig av nätplånböcker som Skrill och Neteller. Tänk dock på att läsa igenom bonusvillkoren om du har tänkt att utnyttja en insättningsbonus då vissa spelbolag inte tillåter alla metoder.

Vi på Esporting rekommenderar dock den nya aktören på marknaden, Trustly. Insättningen sker direkt och det behövs inget annat konto utan du godkänner insättningen med mobilt BankID eller säkerhetsdosa. Dessutom så har Trustly samarbeten med de största bankerna i Sverige vilket innebär att du får uttaget nästan direkt så fort transaktionen behandlats.

Kundtjänst

Hos Unibet finner du både engelsk och svensk support. Smidigaste sättet att kontakta kundtjänst är genom deras livechatt som du hittar under ”Hjälp”, där behöver du sällan vänta länge innan en Unibetmedarbetare är tillgänglig för att bistå dig med de problem som du kan tänkas ha. Vill du istället snacka i telefon så är även det möjligt, för frågor som inte kräver något snabbt svar finns det även möjlighet att maila Unibet.