NordicBet

Betta på E-Sport hos NordicBet

NordicBet är ett av de starkaste varumärkena på marknaden idag. Man syns flitigt i TV-rutan och man är huvudsponsorer till SHL. Dessutom ägs man sedan 2012 av Betsson Group. Man har även nu på senare år börjat satsa mer och mer på spel på E-Sport.

NordicBet är för oss ett riktigt sjyst spelbolag som ger ut dubbla bonusar, tillsammans med flera roliga kampanjer varje månad. Eftersom licensen är ifrån Malta är dessutom samtliga spelvinster skattefria.

NordicBet har en stilren och lättmanövrerad hemsida där du enkelt kan navigerar dig igenom menyn för att finna de val du vill betta på. Dessutom använder man bland annat Trustly som betalningsmetod, vilket betyder att du inte behöver lägga in ditt betalkort på hemsidan.

Man har konkurrenskraftiga odds och stort utbud av spel. Dessutom en svensk support som aldrig tar speciellt lång tid att få tag på.

Vi tror och hoppas att ni kommer att trivas på NordicBet!

Webbplats: www.nordicbet.com
Grundat: 2002
Licens: Malta
Support: Livechatt, telefon och mail
Insättningsmetoder:

  • Skattefria vinster
  • Bonus + riskfritt spel
  • Snabba uttag

Klicka på valfritt spel för en genomgång

NordicBet bonus

”Ta 2, betala endast för 1” är en populär reklam mot konsumenterna och här erbjuder faktiskt NordicBet likadant. När du hämtar ut din insättningsbonus på 100% får du dessutom ännu en bonus, ett riskfritt spel på 250 kr, bra va?

När du hämtar din bonus behöver du inte tänka på bonuskoder och annat. Du skapar bara ditt konto, sätter in pengarna och sedan claimar du bonusen under ”Mitt konto” och sedan ”Bonusar”. Innan du kan begära ett uttag behöver du omsätta bonusbeloppet 6 gånger. Det betyder att om du tar ut fulla bonusbeloppet på 1.000 kr behöver du omsätta 6.000 kr innan du kan begära ett uttag. Tänk på att spel till odds under 1.50 ej räknas mot omsättningskravet.

Om du skulle vinna på det riskfria spelet behövs nettovinster omsättas 3 gånger innan du kan göra ett uttag.

100% insättningsbonus + 250 kr riskfritt spel

Sätt in 1.000 kr och få 1.000 kr att spela för. Dessutom får du ett riskfritt spel för 250 kr.

Omsättningskrav för bonus:

Sports – Måste omsättas 6 gånger

Minimum odds: 1.5

Utbud av E-Sport

NordicBet var tidigt ute med att erbjuda spel på E-Sport. Här finner du spel på CS:GO, Leauge of Legends, Overwatch, Dota 2 och Starcraft 2. Du finner samtliga spel under menyn under ”eSport”.

För varje specifik sport finner du en mängd olika spelmöjligheter. Du kan t. ex betta på Moneyline, Över/Under, Handikapp och flera olika alternativ. För att hitta de olika spelalternativen går du bara in på plustecknet till höger om vald match.

Dessutom erbjuder NordicBet konkurrenskraftiga odds och erbjuder högst odds på flera olika spel.

Liveutbud

Precis som de flesta spelbolag erbjuder även NordicBet möjligheter att livebetta på E-Sport. Är du osäker på huruvida du kommer att kunna livebetta på en specifik match så ser du det i menyn innan matchen startar. Står det ”LIVEBET” i vänsterspalten betyder det att det kommer att finnas möjligheter till livebet under spelets gång.

Du behöver därför aldrig oroa dig över att du ej ska hinna placera ett spel.

Spela i mobilen

Genom att skaffa NordicBets mobilapp får du tillgång till hela NordicBets utbud som innehåller poker, betting och casino. Du kan alltså därför placera dina spel var du än befinner dig.

Det är en enkel och smidig app där du får en enkel överblick över utbud och spel. Du kan i menyn enkelt välja vilket av E-Sportspelen som du är intresserad av och därefter få upp hela utbudet på vald marknad.

Appen finns tillgänglig i både AppStore och GooglePlay. Du kan även enbart gå in via valfri webbläsare på mobilen då deras hemsida är bra anpassad för mobil. Vi rekommenderar dock att använda dig av mobilappen.

Insättningsmetoder

Hos NordicBet har du mängder av olika alternativ att välja bland när du ska göra din insättning. Den vanligaste metoden idag är med kredit/debitkort och banköverföring men du kan även använda dig av nätplånböcker som Skrill och Neteller. Tänk dock på att läsa igenom bonusvillkoren om du har tänkt att utnyttja en insättningsbonus då vissa spelbolag inte tillåter insättning med Skrill och Neteller.

Vi på Esporting rekommenderar dock den nya aktören på marknaden, Trustly. Insättningen sker direkt och det behövs inget annat konto utan du godkänner insättningen med mobilt BankID eller säkerhetsdosa. Även fast risken är minimal när man använder Visa/Mastercard på spelbolag i denna magnitud så kan det samtidigt kännas skönt att inte ge ut sina kortuppgifter. Dessutom så har Trustly samarbeten med de största bankerna i Sverige vilket innebär att du får uttaget nästan direkt så fort transaktionen behandlats.

Samtliga insättnings- och uttagsmetoder har 0% i avgift.

Kundtjänst

Hos NordicBet behöver du aldrig oroa dig över att behöva vänta länge på att få hjälp. Man har en livechatt som står till ditt förfogande dygnet runt, oftast med en svensk medarbetare på andra sidan. I de fall där det ej finns en svensk att tillgå får du antingen en norsk eller en engelsktalande person som assisterar dig.

Det finns dessutom möjlighet till att både maila och ringa om man önskar det istället.