LeoVegas

Betta på E-Sport hos LeoVegas

LeoVegas är, trots sin unga ålder, ett av de största spelbolagen som är verksamma inom onlinespel.

Nyligen har man även börjat erbjuda möjligheten att betta på E-Sport. Utbudet är idag inte det allra bästa men är du endast ute efter att betta på matchvinnare är LeoVegas ett klockrent alternativ. Man erbjuder en grym plattform för både dator, mobil och surfplatta. Dessutom har man en grym insättningsbonus på 100% upp till 1.000 kr.

Förutom att erbjuda allt detta har man även bra odds och är väldigt generösa med att erbjuda nya kampanjer för sina spelare. Ett exempel på detta är deras Twitterkampanjer där man ska tippa under #leotrean.

Med snabba uttag och dygnet runt kundtjänst kan vi nästan garantera att du får en behaglig upplevelse när du spelar hos LeoVegas. Lycka till!

Webbplats: www.leovegas.com
Grundat: 2011
Licens: Malta
Support: Livechatt, telefon och mail
Insättningsmetoder:

  • Skattefritt
  • Generös oddsbonus
  • Snabba uttag

Klicka på valfritt spel för en genomgång

LeoVegas bonus

Hos LeoVegas kan du välja mellan 3 olika insättningsbonusar. Skall du spela på E-Sport är det oddsbonusen du väljer. Då får du en insättningsbonus på 100% upp till 1.000 kr. Innan du kan begära ett uttag behöver du omsätta bonusen 5 gånger.

Tänk dock på att du först spelar med dina egna pengar och det endast är bonussaldot som räknas mot omsättningskravet. Det betyder att om du sätter in 1.000 kr och får 1.000 kr i bonus och placerar hela beloppet direkt på ett odds över 1.50 har du endast omsatt 1.000 kr och har då 4.000 kr kvar att omsätta.

Med bonusen kan du även betta på vanliga sporter förutom E-Sport. Det kan dock vara bra att läsa igenom villkoren innan.

100% insättningsbonus

Sätt in 1.000 kr och få 2.000 kr att spela för.

Omsättningskrav för bonus:

Sports – Måste omsättas 5 gånger

Minimum odds: 1.5

Utbud av E-Sport

E-Sport är idag den snabbast växande sporten och spelbolagen tävlar om vem som ska va nummer ett. Inte på något sätt sticker LeoVegas ut när det gäller utbud, utan man besitter ungefär snarlikt utbud som konkurrenterna.

Idag erbjuder man möjlighet till att spela både före matchens början men även möjlighet att livebetta. Trots att utbudet kanske inte är så stort så går det dagligen att hitta bets på speltitlar som; Counter Strike : Global Offensive, Leauge of Legends, Dota 2, Heroes of The Storm och Starcraft 2.

Oftast är de enda marknaderna som erbjuds endast ”Matchvinnare” samt ”Turneringsvinnare”. Förhoppningsvis kommer utbudet bara att öka genom åren.

Som tidigare nämnt är utbudet inte enormt med det är något som vi tror kommer öka mer och mer med tiden. E-Sporten är fortfarande en ganska ung sport och har en bit kvar innan man kan utmana mot de allra största sporterna.

Liveutbud

LeoVegas liveutbud när det kommer till E-Sport är idag ganska begränsat.

Precis som när det gäller pre-spelen erbjuds idag endast spel på matchvinnare, även fast det ibland kan vara lite större utbud under vissa specifika events.

Eftersom E-Sporten bara växer för varje år som går så tror vi nog att LeoVegas utbud bara kommer bli större och större!

Spela i mobilen

Till sin redan lätthanterliga hemsida har dessutom LeoVegas en väldigt enkel och sjyst mobilapp. I mobilappen har du allt som behövs för att komma igång, du kan till och med smidigt skapa kontot redan i mobilen.

Du har menyn till vänster där du enkelt kan hoppa mellan olika sporter och sedan sökfältet längst upp om du redan nu vet vad du är på jakt efter.

Dessutom har man även tillgång livesektionen om du nu känner att du behöver spicea till vardagen lite var du än befinner dig genom att livebetta.

Appen finner du i både AppStore och GooglePlay.

Insättningsmetoder

Hos LeoVegas har du mängder av olika alternativ att välja bland när du ska göra din insättning. Den vanligaste metoden idag är med kredit/debitkort och banköverföring men du kan även använda dig av nätplånböcker som Skrill och Neteller. Tänk dock på att läsa igenom bonusvillkoren om du har tänkt att utnyttja en insättningsbonus då vissa spelbolag inte tillåter alla metoder. Samtliga insättningsmetoder har 0% i avgift.

Vi på Esporting rekommenderar dock den nya aktören på marknaden, Trustly. Insättningen sker direkt och det behövs inget annat konto utan du godkänner insättningen med mobilt BankID eller säkerhetsdosa. Även fast risken är minimal när man använder Visa/Mastercard på spelbolag i denna magnitud så kan det samtidigt kännas skönt att inte ge ut sina kortuppgifter.

Kundtjänst

LeoVegas kundtjänst är redo att bistå dig dygnet runt.