Coolbet

Betta på E-Sport hos Coolbet

En nyfunnen favorit på redaktionen är Coolbet. Även fast man följer de vanliga spåret och erbjuder en sportbonus på 100% upp till 1.000 kr så är det annat som har vunnit vårt intresse. Till skillnad från många spelbolag som köper in sina odds från en tredjepart så har Coolbet istället valt att ha egna oddssättare, detta betyder att Coolbet ofta erbjuder snäppet högre odds än några av de andra stora spelbolagen. Ju högre odds för er spelare desto högre chans att vinna pengar, we like!

Självklart så erbjuder även Coolbet spel på en mängd olika E-Sportspel.

Något som vi gillar extra mycket är att man varje dag erbjuder ”Cool”-odds vilket innebär att de väljer ut favoritmatcherna varje dag och höjer oddsen LITE mer, dessvärre så är det bara ibland som E-Sporten hittar dit men vi tror helt klart att i framtiden kommer de ta mer och mer plats även här!

Vi välkomnar Coolbet till marknaden med öppna armar och är säkra på att ni kommer att trivas! Stay cool!

Webbplats: www.coolbet.com
Grundat: 2016
Licens: Estland
Support: Livechatt, telefon och mail
Insättningsmetoder:

  • Dagliga boostade odds
  • Stort liveutbud
  • Grym mobilapp

Klicka på valfritt spel för en genomgång

Coolbet bonus

Hos Coolbet får du en sportbonus på 100 % upp till 1.000 kr. 

Bonusen får du krediterad till ditt konto direkt efter insättningen och den fungerar att betta på vilken sport som helst. 

Innan du kan begära uttag så måste bonusen omsättas 5x (5.000 kr om du tar hela bonusen). 

100% insättningsbonus

Sätt in 1.000 kr och få 1.000 kr att spela för.

Omsättningskrav för bonus:

Sports – Måste omsättas 6 gånger

Minimum odds: 1.5

Utbud av E-Sport

E-Sport är idag den snabbast växande sporten och spelbolagen tävlar om vem som ska va nummer ett. Inte på något sätt sticker Coolbet ut när det gäller utbud utan erbjuder samma som konkurrenternas.

Idag erbjuder man möjlighet till att spela både före matchens början men även möjlighet att livebetta. Trots att utbudet kanske inte är så stort så går det dagligen att hitta bets på speltitlar som: CS:GO, League of Legends, Dota 2, Rocket League, Street Fighter och King of Glory.

En del av det som går att betta på är bland annat antal rundor, vilket lag som vinner matchen, handikappspel på ett lag, vem som vinner en speciell runda och även vilket lag som vinner en turnering.

Som tidigare nämnt så är utbudet inte enormt men det är något som vi tror kommer att öka mer och mer med tiden. Esporten är fortfarande en ganska ung sport och har en bit kvar innan man kan utmana mot de allra största sporterna.

Liveutbud

Förutom att erbjuda möjligheten till att placera sina spel innan spelstart så erbjuder även Coolbet livebetting. Det betyder att du aldrig behöver oroa dig över att inte hinna lägga spelet innan matchstart. Live-utbudet är dessvärre inne lika stort som pre-utbudet men du kan betta på vilket lag som vinner matchen, vilket lag som vinner nästa runda eller en specifik bana. Är du osäker på om det går att livebetta på just en specifik match så kan du leta upp spelet i E-sportmenyn och leta efter en liten logga där det står ”Liveodds”, det betyder att Coolbet kommer att erbjuda livespel under riden matchen spelas.

Du hittar liveoddsen genom att klicka på ”Liveodds” i huvudmenyn och sedan scrolla ner tills du hittar matchen du vill placera ditt spel på. Tyvärr erbjuder inte Coolbet någon livestream utan vill du streama och betta samtidigt rekommenderar vi att du kikar in på Twitch.tv och letar upp ditt spel. Tänk dock att det är viss delay i streams innan du placerar spel.

Spela i mobilen

Även fast Coolbet inte har en renodlad spelapp så har man löst en riktigt smidig mobillösning på hemsidan. Därför kan du enkelt välja att surfa in på Coolbets hemsida genom webbläsaren. Om du trots allt känner att du vill ha en liten app för att smidigare komma in på Coolbet kan du välja att spara hemsidan som en app. Det gör du genom att surfa in på Coolbet i t. ex Safari och sedan ta inställningar och välja “Lägg till på hemskärmen” så får du en snygg ikon på hemmaskärmen i mobilen, perfekt!

Som tidigare nämnt funkar det trots saknaden av en mobilapp riktigt bra att betta ändå. I mobilen har du exakt samma funktioner som finns på hemsidan du kommer åt genom datorn och sidan reagerar direkt när du hoppar mellan flikar.

Insättningsmetoder

Hos Coolbet har du mängder av olika alternativ att välja bland när du ska göra din insättning. Den vanligaste metoden idag är med kredit/debitkort och banköverföring men du kan även använda dig av nätplånböcker som Skrill och Neteller. Tänk dock på att läsa igenom bonusvillkoren om du har tänkt att utnyttja en insättningsbonus då vissa spelbolag inte tillåter alla metoder.

Vi på Esporting rekommenderar dock den nya aktören på marknaden, Trustly. Insättningen sker direkt och det behövs inget annat konto utan du godkänner insättningen med mobilt BankID eller säkerhetsdosa. Även fast risken är minimal när man använder Visa/Mastercard på spelbolag i denna magnitud så kan det samtidigt kännas skönt att inte ge ut sina kortuppgifter. Dessutom så har Trustly samarbeten med de största bankerna i Sverige vilket innebär att du får uttaget nästan direkt så fort transaktionen behandlats.

Kundtjänst

Coolbet erbjuder en nordisk uppsättning av kundtjänstmedarbetare. Om du nu mot förmodan inte får kontakt med en svensk i chatten så finns det istället en norsk som bistår dig med den hjälp du kan tänkas behöva ha. Då Coolbet både är nystartat och en relativt liten aktör så erbjuder man inte dygnet runt chatt i dagsläget även fast det är något man snart hoppas att man kan erbjuda så har man öppet 08:00-01:00. Något som är imponerande trots allt är att du väldigt sällan behöver vänta mer än några sekunder innan en kundtjänstmedarbetare är där och svarar, snyggt!