Betway

Betta på E-Sport hos Betway

Av de större bolag är Betway det som har insett potentialen i just E-Sport och därför lagt stort fokus på just detta. Man sponsrar till exempel storlaget Ninja in Pyjamas.

Hos Betway så hittar du ett av marknadens bredaste spelutbud och just E-Sporten har fått sig en helt egen bettingsektion, där får du en bra överblick över utbudet och kommande tävlingar.

Skulle du vilja ha ännu mer information kring E-Sport så driven även betway en E-Sportblogg där de uppdaterar dagligen kring olika händelser runt om i E-Sportvärlden.

Då Betway är baserat i spelföretagens mecka, Malta, så är även samtliga vinster som du får skattefria.

Genom oss på E-Sporting får du nu en schysst insättningsbonus på 100% upp till 1.000 kr. Klicka på ”Hämta bonus” och skapa ett konto redan idag.

Webbplats: www.betway.com
Grundat: 2006
Licens: Malta
Support: Livechatt, telefon och mail
Insättningsmetoder:

  • Grym oddsbonus
  • Liveodds
  • Stort utbud av E-Sport

Klicka på valfritt spel för en genomgång

Betway bonus

Hos Betway finner du en vanlig insättningsbonus som liknar de flesta bolag. Sätt in 1.000 kr och få en bonus på 1.000 kr. Du får bonusen direkt efter insättningen och kan börja placera dina spel.

Det krävs att du omsätter 8.000 kr innan du kan begära ett eventuellt uttag.

Bonusen fungerar för såväl E-Sport som för övriga sporter. Tänk bara på att spel på odds under 1.75 ej kvalificerar mot omsättningskravet.

100% insättningsbonus

Sätt in 1.000 kr och få 2.000 kr att spela för.

Omsättningskrav för bonus:

Sports – Måste omsättas 6 gånger

Minimum odds: 1.75

Utbud av E-Sport

När det gäller utbudet av E-Sport så ligger Betway verkligen i framkant, det finns en egen sektion där man uppdaterar kring kommande matcher och events.

Genom Betways lättnavigerad hemsida får du en bra överblick över de olika spel och marknader som erbjuds. Till exempel går det att betta på storspelen så som CS:GO, League of Legends, Starcraft 2 och Dota 2 men även mindre spelmarknader så som PUBG, Warcraft 3 och Overwatch.

Dessutom har du en mängd olika spelalternativ på de olika spelen, som t ex CS:GO. Vad sägs om att betta om vilket lag som vinner, antal rundor lag X vinner, antals skills en specifik spelare har eller om någon dör i runda X av en granat.

Oavsett vilket spel du väljer så har du alltid en mängs olika spelalternativ.

Liveutbud

Till sitt breda utbud har givetvis Betway en live-sektion som innehåller E-Sport. Dessvärre erbjuds inte lika många spelmöjligheter i livespelen utan oftast är det vinnarspel som erbjuds, även fast det självklart kan finnas undantag där det erbjuds fler alternativ.

Vi är dock övertygade om att Betway i framtiden även kommer erbjuda flertalet olika spelalternativ även inom detta segment då E-Sporten bara växer för varje år som går.

Spela i mobilen

Till sin redan lätthanterliga hemsida så har dessutom Betway en väldigt enkel och schysst mobilapp. I appen har du allt som behövs för att komma igång, du kan till och med smidigt skapa kontot redan i mobilen.

Du har menyn till vänster där du enkelt kan hoppa mellan olika sporter och sedan sökfältet längst upp om du redan nu vet vad u är på jakt efter.

Dessutom har man även tillgång till livesektionen om du känner att du behöver spicea till vardagen lite genom att livebetta.

Appen finner du i både AppStore och GooglePlay.

Insättningsmetoder

Hos Betway har du mängder av olika alternativ att välja bland när du ska göra din insättning. Den vanligaste metoden idag är med kredit/debitkort och banköverföring men du kan även använda dig av nätplånböcker som Skrill och Neteller. Tänk dock på att läsa igenom bonusvillkoren om du har tänkt att utnyttja en insättningsbonus då vissa spelbolag inte tillåter alla metoder.

Vi på Esporting rekommenderar dock den nya aktören på marknaden, Trustly. Insättningen sker direkt och det behövs inget annat konto utan du godkänner insättningen med mobilt BankID eller säkerhetsdosa. Även fast risken är minimal när man använder Visa/Mastercard på spelbolag i denna magnitud så kan det samtidigt kännas skönt att inte ge ut sina kortuppgifter. Dessutom så har Trustly samarbeten med de största bankerna i Sverige vilket innebär att du får uttaget nästan direkt så fort transaktionen behandlats.

Kundtjänst

Skulle du stöta på eventuella problem så är Betways kundtjänst tillgänglig dygnet runt. Den svenska supporten finns tillgänglig dag och kvällstid medan den engelska supporten är öppen dygnet runt.

Du har även möjlighet att både maila och ringa om så önskas. För snabbast svar rekommenderar vi dock att använda sig av livechatten som du hittar genom att klicka på ”Kundtjänst” i menyn.