Betsson

Betta på E-Sport hos Betsson

Betsson är ett börsnoterat bolag och huvudägare till en mängd olika spelbolag bland annat Nordicbet och Betsafe.

Det vi gillar med Betsson är att de erbjuder en lite annorlunda bonus. Med ett riskfritt spel så vågar man ibland spela på lite högoddsare och då finns ju chansen att vinna stort. Dessutom behöver endast omsätta nettovinsten en gång innan du kan begära uttag om så önskas.

Hos Betsson hittar du en mängd olika spelalternativ och du har även en grym mobilapp att tillgå om så önskas.

Öppna ett konto idag och placera ditt riskfria spel!

Webbplats: www.betsson.com
Grundat: 2002
Licens: Malta
Support: Livechatt, telefon och mail
Insättningsmetoder:

  • Skattefria vinster
  • Riskfritt spel
  • Snabba uttag

Klicka på valfritt spel för en genomgång

Betsson bonus

Till skillnad från många andra spelbolag så erbjuder inte Betsson en renodlad bonus utan istället blir det första spelet du placerar riskfritt.

Du kan spela till hur högt odds du känner för och om spelet inte går in så får du insatsen tillbaka. För att kvalificera för det riskfria spelet måste du bocka i den blåa rutan som dyker upp när du valt spel.

Skulle ditt spel sitta så behöver du omsätta nettovinsten 1 gång innan du kan begära ett uttag.

Riskfritt spel upp till 1.000 kr

Sätt in 1.000 kr och få 1.000 kr i riskfritt spel.

Omsättningskrav för bonus:

Nettovinsten – 1 gång

Utbud av E-Sport

Betsson var tidigt ute med att erbjuda spel inom E-Sport. Här finner du bland annat spel på CS:GO, League of Legends, Overwatch och Starcraft 2. Du finner samtliga spel i menyn under ”eSport”.

För varje specifik sport finner du en mängd olika spelmöjligheter. Du kan t ex betta på Moneyline, Över/Under, Handikapp och flera olika alternativ. För att hitta de olika spelalternativen går du bara in på plustecknet till höger om vald match.

Liveutbud

Precis som de flesta spelbolag så erbjuder även Betsson möjligheter att livebetta på E-Sport. Är du osäker på hur du kommer att kunna livebetta på en specifik match så ser du det i menyn innan matchen startar. Står det ”LIVEBET” i vänsterspalten så betyder det att det kommer att finnas möjligheter till livebet under spelets gång.

Du behöver därför aldrig oroa dig över att du ej ska hinna placera ett spel.

Spela i mobilen

Genom att skaffa Betsson mobilapp får du tillgång till hela Betssons utbud som innehåller Poker, Betting och Casino. Du kan alltså därför placera dina spel var du än befinner dig.

Det är en enkelt och smidig app där du får en enkel överblick över utbud och spel. Du kan enkelt i menyn välja vilket av E-Sportspelen som du är intresserad av och därefter få upp hela utbudet på vald marknad.

Appen finns tillgängligt i både AppStore och GooglePlay. Du kan även enbart gå in via valfri webbläsare på mobilen då deras hemsida är bra anpassas för mobil. Vi rekommenderar dock att använda dig av mobilappen.

Insättningsmetoder

Hos Betsson har du mängder av olika alternativ att välja bland när du ska göra din insättning. Den vanligaste metoden idag är med kredit/debitkort och banköverföring men du kan även använda dig av nätplånböcker som Skrill och Neteller. Tänk dock på att läsa igenom bonusvillkoren om du har tänkt att utnyttja en insättningsbonus då vissa spelbolag inte tillåter alla metoder.

Vi på Esporting rekommenderar dock den nya aktören på marknaden, Trustly. Insättningen sker direkt och det behövs inget annat konto utan du godkänner insättningen med mobilt BankID eller säkerhetsdosa. Även fast risken är minimal när man använder Visa/Mastercard på spelbolag i denna magnitud så kan det samtidigt kännas skönt att inte ge ut sina kortuppgifter. Dessutom så har Trustly samarbeten med de största bankerna i Sverige vilket innebär att du får uttaget nästan direkt så fort transaktionen behandlats.

Samtliga metoder har 0% i avgift.

Kundtjänst

Hos Betsson behöver du aldrig oroa dig över att behöva vänta länge på att få hjälp. Man har en livechatt som står till ditt förfogande dygnet runt oftast med en svensk medarbetare på andra sidan. I de fall där det inte finns support på svenska tillgänglig finns det norsk eller engelsktalande support istället.

Det finns dessutom möjligheter till att både maila och ringa om man önskar det istället.