Betsafe

Betta på E-Sport hos Betsafe

Betsafe har seglat upp till att bli en favorit hos många bettingspelare runt om i Sverige. Man syns flitigt på tv och genom sponsring, bland annat sponsrar man storlaget Manchester City och Gumball 3000.

Som ny spelare får du en riktigt schysst bonus på 100% upp till hela 2.000 kr. Du har även ett stort utbud av E-Sport. Förutom en lättnavigerad hemsida har du även en mobilapp i världsklass där du får hela spelutbudet lättåtkomligt.

Betsafe har konkurrenskraftiga odds och ett stort utbud av spel. Dessutom en svensk support som det aldrig tar speciellt lång tid att få tag på.

Väljer du att skapa ett konto hos Betsafe kan vi nästan garantera att du kommer att trivas.

Webbplats: www.betsafe.com
Grundat: 2002
Licens: Malta
Support: Livechatt, telefon och mail
Insättningsmetoder:

  • Skattefria vinster
  • Liveodds
  • Snabba uttag

Klicka på valfritt spel för en genomgång

Betsafe bonus

Som ny kund hos Betsafe så får du nu en riktig generös oddsbonus. När du skapar ett nytt konto så matchas den första insättningen till 100% upp till 1.000 kr.

När du hämtar din bonus behöver du inte tänka på bonuskoder och annat. Du skapar bara ditt konto, sätter in pengarna och sedan claimar du bonusen under Mitt konto – Bonusar.

Innan du kan begära ett uttag så behöver du omsätta bonusbeloppet+insättning 3x. Det betyder att om du tar ut fulla bonusbeloppet på 1.000 kr så behöver du omsätta 6.000 kr innan du kan begära ett uttag. Tänk på att spel till odds under 1.80 ej räknas mot omsättningskravet.

100% insättningsbonus

Sätt in 1.000 kr och få 2.000 kr att spela för.

Omsättningskrav för bonus:

Sports – Måste omsättas 3 gånger

Minimum odds: 1.8

Utbud av E-Sport

Betsafe var tidigt ute med att erbjuda spel på E-Sport. Här finner du spel på CS:GO, League of Legends, Overwatch, Dota 2 och Starcraft 2. Du finner samtliga spel i menyn under ”eSport”.

För varje specifik sport finner du en mängd olika spelmöjligheter. Du kan t ex betta på Moneyline, Över/Under, Handikapp och flera olika alternativ. För att hitta de olika spelalternativen går du bara in på plustecknet till höger om vald match.

Dessutom erbjuder Betsafe konkurrenskraftiga odds och erbjuder högst odds på flera olika spel.

Liveutbud

Precis som de flesta spelbolag så erbjuder även Betsafe möjligheter att livebetta på E-Sport. Är du osäker på huruvida du kommer att kunna livebetta på en specifik match så ser du det i menyn innan matchen startar. Står det ”LIVE” så betyder det att det kommer att finnas möjligheter till livebet under spelets gång.

Du behöver därför aldrig oroa dig över att du ej ska hinna placera ett spel.

Spela i mobilen

Genom att skaffa Betsafes mobilapp får du tillgång till hela Betsafes utbud som innehåller Poker, Betting och Casino. Du kan alltså placera dina spel var du än befinner dig.

Det är en enkel och smidig app där du får en enkel överblick över utbud och spel. Du kan enkelt i menyn välja vilket av esportspelen som du är intresserad av och därefter få upp hela utbudet på vald marknad.

Appen finns tillgänglig i både AppStore och GooglePlay. Du kan även enbart gå in via valfri webbläsare på mobilen då deras hemsida är bra anpassad för mobil. Vi rekommenderar dock att använda dig av mobilappen.

Insättningsmetoder

Hos Betsafe så har du mängder av olika alternativ att välja bland när du ska göra din insättning. Den vanligaste metoden idag är med kredit/debitkort och banköverföring men du kan även använda dig av nätplånböcker som Skrill och Neteller. Tänk dock på att läsa igenom bonusvillkoren om du har tänkt att utnyttja en insättningsbonus då vissa spelbolag inte tillåter alla metoder.

Vi på Esporting rekommenderar dock den nya aktören på marknaden, Trustly. Insättningen sker direkt och det behövs inget annat konto utan du godkänner insättningen med mobilt BankID eller säkerhetsdosa. Även fast risken är minimal när man använder Visa/Mastercard på spelbolag i denna magnitud så kan det samtidigt kännas skönt att inte ge ut sina kortuppgifter. Dessutom så har Trustly samarbeten med de största bankerna i Sverige vilket innebär att du får uttaget nästan direkt så fort transaktionen behandlats.

Samtliga metoder har 0% i avgift.

Kundtjänst

Hos Betsafe behöver du aldrig oroa dig över att behöva vänta länge på att få hjälp. Man har en livechatt som står till ditt förfogande dygnet runt oftast med en svensk medarbetare på andra sidan. I de fall där det inte finns support på svenska tillgänglig finns det norsk eller engelsktalande support istället.

Det finns dessutom möjligheter till att både maila och ringa om man önskar det istället.