Betfair

Betta på E-Sport hos Betfair

Betfair lanserade sin hemsida för spel redan 2000 och från början erbjöd man spel på odds. Men genom åren har utbudet ökat och man erbjuder nu även poker, casino och dessutom en spelbörs.

Nu på senare år har man även börjat att erbjuda möjligheter att betta på E-Sport. Betfair är, sedan sammanslagningen av Paddy Power, ett av världens största spelbolag med över 3.5 miljoner spelare som deras kunder.

Betfair innerhar sina licenser på Malta, Gibraltar och England, vilket innebär att samtliga vinster som sker på bolaget är helt skattefria.

Hos Betfair finner du flera olika insättningsalternativ och snabba uttag. Skulle du stöta på något problem så finns deras support där för dig dygnet runt.

Hämta din insättningsbonus och börja betta redan idag!

Webbplats: www.betfair.com
Grundat: 1999
Licens: Malta
Support: Livechatt, telefon och mail
Insättningsmetoder:

  • Stort utbud av E-Sport
  • Skattefritt
  • Snabba uttag

Klicka på valfritt spel för en genomgång

Betfair bonus

Hos Betfair finner du en vanlig insättningsbonus som liknar de flesta bolag. Sätt in 1.000 kr och få en bonus på 1.000 kr.

Tänk på att för att kunna claima bonusen får du ej använda dig av Trustly, Skrill eller Neteller som insättningsmetod. Sedan krävs det att du omsätter 6.000 kr innan du kan begära ett eventuellt uttag.

Bonusen fungerar för såväl E-Sport som för övriga sporter. Tänk bara på att spel på odds under 1.60 ej kvalificerar mot omsättningskravet.

100% insättningsbonus

Sätt in 1.000 kr och få 2.000 kr att spela för.

Omsättningskrav för bonus:

Sports – Måste omsättas 6 gånger

Minimum odds: 1.6

Utbud av E-Sport

E-Sport är idag den snabbast växande sporten och spelbolagen tävlar om vem som skall vara nummer ett. Inte på något sätt sticker Betfair ut när det gäller utbud på E-Sport, utan man besitter ungefär snarlikt utbud som konkurrenterna.

Idag erbjuder man möjlighet till att spela både före matchens början men även möjligheten att livebetta. Trots att utbudet kanske inte är så stort går det att dagligen hitta bets på speltitlar som; Counter Strike : Global Offensive, Leauge of Legends, Dota 2, Heroes of The Storm och Starcraft 2.

Oftast är de enda marknaderna som erbjuds endast ”Matchvinnare” samt ”Turneringsvinnare”. Förhoppningsvis kommer utbudet bara att öka genom åren.

Som tidigare nämnt är utbudet inte enormt men det är något som vi tror kommer öka mer och mer med tiden. E-Sporten är fortfarande en ganska ung sport och har en bit kvar innan man kan utmana mot de allra största sporterna.

Liveutbud

Tyvärr är Betfairs utbud av livespel på E-Sport något begränsat.

Man erbjuder endast matchvinnare och som spelalternativ i dagsläget, men detta är något som vi tror kommer ändras framöver då E-Sporten bara blir populärare och populärare för varje år som går.

Spela i mobilen

Hos Betfair kan du som spelare antingen spela på deras hemsida från dator, mobil eller surfplatta.

Man erbjuder även en lätthanterlig mobilapp för både android och iOS.

I mobilen finner du samma utbud och spel som du har på hemsidan och det är enkelt att manövrera mellan de olika kategorierna.

Insättningsmetoder

Hos Betfair har du mängder av olika alternativ att välja bland när du skall göra din insättning. Den vanligaste insättningsmetoden är idag med kredit/debitkort och banköverföring. Men du kan även använda dig av nätplånböcker som Skrill och Neteller. Samtliga insättningsmetoder har 0% i insättningsavgift förutom Mastercard som tar 2.5%.

Ska du använda en insättningsbonus måste du göra din insättning med VISA eller Mastercard. Använder du Trustly eller några av de andra nätplånböckerna kan du tyvärr inte utnyttja bonusen.

Kundtjänst

Om du nu mot förmodan skulle stöta på några problem finns Betfairs support där för att assistera dig. Kundtjänsten finns tillgänglig dygnet runt och kan hjälpa dig med alla former av problem du kan tänkas ha.

Du kan antingen komma i kontakt med dem genom deras livechatt (endast engelsktalande support), eller genom mail och telefon.