Arcanebet

Betta på E-Sport hos Arcanebet

Vill man spela hos ett bolag med riktigt stort utbud är Arcanebet nästan ett måste. Sajten, som grundades under 2017, har som huvudfokus att rikta in sig på just E-Sport, vilket verkligen syns. Förutom att erbjuda bettingmöjligheter på hela 14 spel är även utbuden på de olika spelen stora.

Förutom en sjyst sida, med stort utbud, har man även konkurrenskraftiga odds att erbjuda.

Rakt igenom tycker vi att Arcanebet är ett trevligt tillskott i bettingcommunityn och vi uppskattar alla nya spelsajter som lägger ännu större fokus på E-Sport. Vi tror att du kommer få en härlig upplevelse och använder du bonuskoden Esporting vid registrering får du även en bonus på 100€ vid din första insättning.

Webbplats: www.arcanebet.com
Grundat: 2017
Licens: Curacao
Support: Livechatt och mail
Insättningsmetoder:

  • Störst utbud av E-Sport
  • Liveodds
  • Betta med CS-Skins

Klicka på valfritt spel för en genomgång

Arcanebet bonus

Arcanebets välkomsterbjudande för nya kunder är en insättningsbonus på 100% upp till 100€ (eller motsvarande belopp i annan valuta).

Till skillnad mot många spelbolag har inte Arcanebet något minimumkrav på odds för att räknas mot omsättningen, istället har man ett lite högre omsättningskrav.

När bonusen är omsatt 12 gånger är du fri att ta ut pengarna. Sätter du in 1.000 kr behöver du alltså omsätta 12.000 kr på valfritt odds för att kunna ta ut pengarna. Du kan betta på E-Sport och vanlig sport. Casinospel räknas ej mot omsättningskravet.

100% insättningsbonus med bonuskoden: Esporting

Sätt in 1.000 kr och få 1.000 kr att spela för.

Omsättningskrav för bonus:

Sports – Måste omsättas 12 gånger

Minimum odds: 1.0

Utbud av E-Sport

Trots att Arcanebet erbjuder spel även för de vanligaste sporterna så är det just för E-Sporten man lagt allt krut. Här finner du en mängd olika E-Sportspel att betta på. Bland annat hittar du storfavoriterna Counter Strike – Global Offensive, Leauge of Legends och Dota 2, men även mindre spel såsom WarCraft 3 och Rocket Leauge.

Förutom att erbjuda ett brett utbud av E-Sportspel så är även marknaderna på valda spela oftast stora. Du kan alltså på Arcanebet hitta de flesta speltyper som existerar i dagsläget.

Registrera dig idag med bonuskoden Esporting så får du även 100€ i insättningsbonus.

Liveutbud

Förutom att erbjuda möjligheten till att placera sina spel innan spelstart så erbjuder även Arcanebet livebetting. Det betyder att du aldrig behöver oroa dig över att inte hinna lägga spelet innan matchstart. Live-utbudet är dessvärre inte lika stort som pre-utbudet men du kan betta på vilket lag som vinner matchen, vilket lag som vinner nästa runda eller en specifik bana. Är du osäker på om det går att livebetta på just en specifik match så kan du leta upp spelet i E-Sportsmenyn och leta efter en liten logga där det står ”Liveodds”, det betyder att Arcanebet kommer att erbjuda livespel under tiden matchen spelas.

Du hittar liveoddsen genom att klicka på ”Liveodds” i huvudmenyn och sedan scrolla ner tills du hittar matchen du vill placera ditt spel på. Tyvärr erbjuder inte Arcanebet någon livestream, utan vill du streama och betta samtidigt rekommenderar vi att du kikar in på Twitch.tv och letar upp ditt spel. Tänk dock på att det är en viss delay i streams, så att du tänker på det innan du placerar spel. 

Spela i mobilen

Även fast Arcanebet inte har en renodlad spelapp så har man löst en riktigt smidig mobilanpassad hemsida. Därför kan du enkelt bara välja att surfa in på Arcanbets hemsida genom webbläsaren. Om du trots allt känner att du vill ha en liten app för att smidigare komma in på Arcanebet så kan du välja att spara hemsidan som en app. Det gör du genom att surfa in på Arcanebet i t. ex Safari och sedan klicka på inställningar och därefter välja ”Lägg till på hemskärmen” så får du en snygg ikon på hemskärmen i mobilen, perfekt!

På den mobilanpassade hemsidan finner du alla funktioner som på den vanliga hemsidan. Det funkar perfekt att betta på E-Sport varesig det är live eller innan matchen har startat. Du kan enkelt logga in och även skapa konton.

Insättningsmetoder

Arcanebet erbjuder en mängd olika insättningsmetoder. Till skillnad mot de allra flesta spelbolagen erbjuder även Arcanebet möjligheten att sätta in pengar via Bitcoin eller genom sina CS-Skins. Du hittar även de traditionella insättningsalternativen som VISA/MasterCard, Skrill, Neteller och Paysafe Card. Dessvärre erbjuder inte Arcanebet den stora favoriten Trustly, men förhoppningsvis är detta något som man i framtiden kan erbjuda.

Då Trustly inte går att använda rekommenderar vi på Esporting att använda sig av VISA/MasterCard. Arcanebet tar 0% i avgift på den typen av insättningar. Vill du ej ge ut kortinformation till spelbolag rekommenderar vi att använda sig av onlineplånboken Skrill.

Kundtjänst

Behöver du komma i kontakt med Arcanebet så har du antingen mail eller livechatten att tillgå. Dessvärre kan det periodvis vara lite svårt att komma i kontakt med chatten då den inte alltid är tillgänglig.

Därför rekommenderar vi att ni mailar supporten om ni har några frågor. Alternativt kontaktar ni oss på Esporting så ska vi försöka hjälpa er så gott vi kan. Du kan även kontakta Arcanebet genom Messenger.