888Sport

Betta på E-Sport hos 888Sport

888 är ett bolag som är väldigt stort inom onlinegambling. Man har delat upp bolaget i tre dotterbolag; 888Sport, 888Poker och 888Casino. Till varje segment har du ett separat konto och bankrulle.

888Sport erbjuder en användarvänlig hemsida där man använder sig av KAMBIs plattform för sportsbetting, samma som Unibet och flera andra sportbolag. Idag är E-Sporten ingen stor del av 888Sports utbud och man får scrolla lite i menyn för att hitta kategorin, men eftersom E-Sporten ständigt växer tror vi inte att det dröjer länge innan E-Sporten ligger uppe bland de övriga storsporterna.

Då bolaget är licenserat inom EU är samtliga vinster skattefria, du behöver därför inte oroa dig över att få betala eventuell vinstskatt.

Genom att registrera dig genom oss hos på Esporting.se får du en välkomstbonus på 100% upp till 1.000 kr. Lycka till!

Webbplats: www.888sport.com
Grundat: 2008
Licens: Gibraltar
Support: Livechatt, telefon och mail
Insättningsmetoder:

  • Dagliga boostade odds
  • Stort liveutbud
  • Grym mobilapp

Klicka på valfritt spel för en genomgång

888Sport bonus

Hos 888Sport finner du en vanlig insättningsbonus som liknar de flesta bolag. Sätt in 1.000 kr och få en bonus på 1.000 kr. Skillnaden mot andra spelbolag är att du får bonusen först när du har omsatt 1.000 kr. Bonusen får du oavsett om du vinner eller förlorar på det lagda spelet.

Sedan krävs det att du omsätter 10.000 kr innan du kan begära ett eventuellt uttag.

Bonusen fungerar för såväl E-Sport som för övriga sporter. Tänk bara på att spel på odds under 1.80 ej kvalificerar mot omsättningskravet.

100% insättningsbonus

Sätt in 1.000 kr och få 2.000 kr att spela för.

Omsättningskrav för bonus:

Sports – Måste omsättas 10 gånger

Minimum odds: 1.5

Utbud av E-Sport

E-Sport är idag den snabbast växande sporten och spelbolagen tävlar om vem som skall vara nummer ett. Inte på något sätt sticker 888Sport ut när det gäller utbud på E-Sport, utan man besitter ungefär snarlikt utbud som konkurrenterna.

Idag erbjuder man möjlighet till att spela både före matchens start och även möjligheten att livebetta. Trots att utbudet kanske inte är så stort går det att dagligen hitta bets på speltitlar som; Counter-Strike : Global Offensive, Leauge of Legends, Dota 2, Heroes of the Storm och StarCraft 2.

Oftast är de enda marknaderna som erbjuds endast ”Matchvinnare” samt ”Turneringsvinnare”. Förhoppningsvis kommer utbudet bara öka igenom åren.

Som tidigare nämnt så är utbudet inte enormt men det är något som vi tror kommer öka mer och mer med tiden. E-Sporten är fortfarande en ganska ung sport och har en bit kvar innan man kan utmana de allra största sporterna.

Liveutbud

Är det något hos 888Sport som man kan förbättra en del så är det just liveutbudet. Man erbjuder idag möjligheten att livebetta på E-Sport men dessvärre är det inte samtliga marknader som erbjuds.

Är man inne i E-Sportsmenyn står det ”Live” i röd text vilket innebär att matchen kommer finnas tillgänglig under matchens gång. Dock är det långt ifrån alla spel och matcher som erbjuds. Detta är något som vi dock tror kommer att ändras framöver då E-Sporten växer explosionsartat och fler och flera börjar betta på det.

Spela i mobilen

Till sin redan lätthanterliga hemsida har dessutom 888Sport en väldigt enkel och sjyst mobilapp. I mobilappen har du allt som behövs för att komma igång, du kan till och med smidigt skapa kontot direkt i mobilen.

Du har menyn till vänster där du enkelt kan hoppa emellan olika sporter och sökfältet finns längst upp om du redan vet vad du är på jakt efter.

Dessutom har man även tillgång till livesektionen om du nu känner att du behöver spicea till vardagen lite var du än befinner dig genom att livebetta.

Appen finner du i både AppStore och GooglePlay.

Insättningsmetoder

Hos 888Sport har du mängder av olika alternativ att välja bland när du skall göra din insättning. Den vanligaste insättningsmetoden är idag med kredit/debitkort och banköverföring. Men du kan även använda dig av nätolånböcker som Skrill och Neteller. Tänk dock på att läsa igenom bonusvillkoren om du har tänkt att utnyttja en insättningsbonus, då vissa spelbolag inte tillåter insättning med Skrill/Neteller. Samtliga insättningsmetoder har 0% i avgift.

Vi på Esporting rekommenderar dock den nya aktören på marknaden, Trustly. Med Trustly sker insättningen direkt och det behövs inget annat konto utan du godkänner insättningen med ditt mobila bankid eller säkerhetsdosa. Även fast det inte är farligt att använda Visa/MasterCard på spelbolag i denna magnitud så kan det samtidigt kännas skönt att ge ut sina kortuppgifter till så få spelsajter som möjligt. Tänk dock på att uttag till Trustly ej går genom 888Sport, utan du får istället göra en bank transfer genom att uppge BIC/SWIFT och IBAN. Sätter du in med Visa/MasterCard kan du även begära uttag till samma kort.

Kundtjänst

888Sports kundtjänst är redo att bistå dig under dag/kvällstid. Dessvärre har man idag ingen livechattsupport på svenska, så om du önskar hjälp på svenska rekommenderar vi dig att ringa numret nedanför. I annat fall är det bara att klicka på livechatt-symbolen som visas på startsidan till höger.