NIP vs Optic – ESL Pro League Finals Dag 2

Published by Jimmy Hafström on

NIP vs Optic

Tid: 17:00

Vi har nu tagit oss förbi BO1-stadiet och ger oss in i Best of 3. Optic ville inte alls igår mot Astralis och fick storstryk på Nuke med 16-3. Formen är forstsatt dålig för Optic och de har förlorat massor av matcher senaste tiden som dom ”borde” vunnit, iaf om man ser till line-up. Faktum är att dom inte har vunnit en enda karta sedan laget blev heldanskt och jag tror inte att NIP planerar att släppa till för att bryta denna förslustsvit. Som ni kan se nedan så har dom fått ordentligt med pisk av relativt dåliga lag som t.ex eUnited senaste tiden.

NIP spelade sin match mot SK igår på Inferno och föll tyvärr på målsnöret, matchen slutade 19-16 till SK på övertid. Jag tycker dock att NIP visade att deras form är fortsatt bra och jag kan verkligen inte se att Optic skulle knipa en karta av NIP i denna matchen, därför kommer mitt bet ligga på att NIP tar denna med 2-0 (-1,5).

Bet: NIP -1,5 (vinna med 2-0) till oddset 2.05 hos 888sport.

 

 

Categories: Speltips

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *