Cloud 9 vs Heroic – ESL Pro League Finals Dag 2

Published by Jimmy Hafström on

Cloud 9 vs Heroic

Tid: 20:30

Heroic imponerade verkligen på mig igår. Först slog dom NRG väldigt enkelt och vi satte vårt bet till 2,40 gånger smeten. Sen mötte dom Navi i en BO3 där dom vann första kartan på Cache med 16-11, sen hittade dom 13 rundor på Navis mappick Overpass, och till slut gjorde dom en jättecomeback på sista kartan Mirage men föll lite snöpligt på övertid. Trots förlusten så visade Heroic att mycket stämmer i deras lag och individuellt så presterar alla bra för tillfället.

Cloud 9 vann sin BO3 match igår. Dock så var det mot det okända laget Sharks från Brasilien. Brassarna lyckades dessutom vinna första kartan och tog sedan hela 11 rundor på Mirage. Cloud 9 har inte sett bra ut och jag har sett mycket individuella misstag från spelarna.

Om vi tittar på mappoolen så vill jag ge en fördel till Heroic här. Cloud 9 bannar i princip alltid Nuke först medans Heroic gärna anpassar sin förstaban efter motståndaren. Jag skulle tippa på att Heroic bannar Inferno eftersom dom inte verkar ha något emot att spela Mirage (vilken jag tror C9 väljer först) och sen väljer Optic troligtvis Cache, en karta som C9 förlorat mycket på och som Heroic har slagit bra lag på.

Sista och avgörande kartan blir antagligen så att Heroic får välja mellan Overpass och Train, och då tror jag det blir Train. Här är min kvalificerade gissning hur Veton kommer se ut:

  1. C9 removed Nuke
  2. Heroic removed Inferno
  3. C9 picked Mirage
  4. Heroic picked Cache
  5. C9 removed Dust2
  6. Heroic removed Overpass
  7. Train was left over

Blir det Mirage, Cache och Train så vill jag ge 60-40 till Heroics fördel. De är inte obekväma på någon av dessa medans C9 har svårt för både Cache och Train.

Oddset 2.15 hos 888sport är därför mycket spelvärt enligt mig och om man vill krydda upp livet lite kan man till och med lägga lite på 2-0 (-1,5) till Heroic till ca 3.70.

Bet: Heroic vinnare till 2.15 hos 888sport

Vill du betta på vanlig sport? Kika in på www.spelrek.se för att hitta de bästa speltipsen!

Categories: Speltips

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *