Speltips – ESL Pro League Finals Dag 1

Published by Jimmy Hafström on

Första dagen för detta event och alla matcher är BO1 vilket betyder att majoriten av våra spel troligtvis kommer ligga på underdogs.

NRG vs Heroic

Tid: 18:10

Rent spontant så känns denna matchen som en slantsingling och när man tittar på omständigheterna finns det inget som ändrar på det enligt mig. NRG rankade #18 och Heroic rankade #20. Första dagen på LAN och BO1. Finns inget annat spel här än att spela oddsen eller skippa, och då blir det Heroic till 2.40. NRGs coach Immi har dessutom visa-problem och uteblir under hela eventet.

Bet: Heroic vinnare till 2.40 på 888sport

 

Space Soldiers vs Renegades

Tid: 19:20

Renegades visade bra form senast i Sidney och är troligtvis otroligt revanschsugna efter förlusten mot TyLoo i gruppfinalen och en sjukt jämn match med Mousesports där två av kartorna gick till övertid.

Space Soldiers saknar Calyx som har visa-problem och har DESPE som stand-in. SS har även 6 raka förluster och har inte spelat en match sedan 26e April.

Bet: Renegades vinnare till 1.80 på 888sport

 

Optic vs Astralis

Tid: 20:30

Astralis gick bra i Sidney och tog sig till final där de var tippade som stora favoriter men fick stryk av FaZe med 3-0 i en BO5.

Optic består numera av ett heldanskt roster så vi har lite av ett derby on our hands här. Snappi, JUGi, k0nfig och cajunb kan dyka upp och storspela lite när som helst. Första dagen på LAN i BO1 på andra sidan Atlanten = allt kan hända.

Här finns potential till upset och vi spelar Optic vinnare till 3.30 på 888sport

Bet: Optic vinnare till 3.30 på 888sport

SK vs NIP

Tid: 20:30

SK har varit i en ganska djup svacka senaste tiden och åkte ut i gruppspelet i Sidney.

NIP har gått helt okej och slog SK i Marseille på Train med 16-13. Ser ingen större anledning att veton skulle bli annorlunda denna gången och tror att vi får se Train igen. Såhär såg veton ut senast:

  1. SK removed Nuke
  2. NiP removed Overpass
  3. SK removed Inferno
  4. NiP removed Mirage
  5. SK removed Cache
  6. NiP removed Cobblestone
  7. Train was left over

Utöver den matchen så har NIP slagit lag som Mousesports, Astralis och Faze i diverse möten senaste månaden och jag skulle vilja påstå att formen är i det övre skiktet för tillfället.

Bet: NIP vinnare till 1.95 på 888sport.

Categories: Speltips

1 Comment

Inför: ESL Pro League Finals Season 7 | Esporting.se · 14 maj, 2018 at 14:52

[…] Här hittar du speltips för dag 1! […]

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *