IEM Sydney 2018 – Dag 3

Published by Jimmy Hafström on

MVP PK vs Mousesports

Med tanke på Mousesports väldigt svaga insats mot Astralis imorse så finns det en rätt god chans att MVP PK tar denna faktiskt. Det kan vara svårt att möta mindre kända lag som MVP då det inte finns så mycket information att gå efter medans kända lag som Mousesports har så mycket demos mot topplag att gå igenom och bygga strategi runt. Oddset är också trevligt till 5.25

Hög varians i detta spelet så håll bettet litet om ni väljer att rygga.

Bet: MVP PK vinnare till 5.25 hos 888sport

Renegades vs TyLoo

Här får vi finfina 1.70 i odds på Renegades som spelat väldigt bra hittills i turneringen och slagit topprankade lag. Lets be real, TyLoo har haft mycket tur och spelat stundtals dåligt men ändå lyckats tråckla sig förbi motståndare som spelat ännu sämre. 

Bet: Renegades vinnare till 1.70 hos 888sport

Extra bet: Renegades -1.5 till 2.90 hos 888sport (måste vinna 2-0)

Astralis vs Fnatic

Här har vi ett ganska sjukt överodds på Fnatic, 4.00. Fnatic är trots allt rankade #3 i världen och visade mot G2 att det finns lite gammal Fnatic-magi i form av att kunna samla sig och avsluta matcher. 

Känns absolut inte orimligt att Fnatic ska kunna slå Astralis oftare än 1 gång av 4.

Vill ni gå den lite ”säkrare” vägen så ta Fnatic +1,5 till 1.95. Det räcker att Fnatic vinner en karta då.

Bet: Fnatic till 4.00 hos 888sport

Categories: Speltips

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *