dev1ce krossade mousesports i Sidney

Published by Jimmy Hafström on

Astralis slog Mousesports övertygande med 2-0 (16-9 – 16-5) och dev1ce gick fullkomligt bananas! Astralis är nu vidare till slutspel och kommer spela upper-bracket final mot antingen G2 eller Fnatic. Vinnaren i den matchen går direkt till semifinal och förloraren får spela kvartsfinal.

Mousesports var trögstartade och kom aldrig igång på riktigt medans Astralis storspelade med dev1ce i spetsen som avslutade Nuke med statsen 29-7. Alla i mousesports hade en dålig dag men oskar såg ut som att han packat ner en Guitar Hero-kontroll istället för tangentbord och mus.

Mousesports möter MVP PK imorgon i Grupp B Lower Bracket semi-final

Categories: Nyheter

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *