IEM Sydney 2018 – Dag2 – Mousesports vs Astralis

Published by Jimmy Hafström on

I vårt senaste inlägg så tipsade vi om 2 underdogbets och båda satt, nice!

Astralis vann sin första match efter många om och men (19-17 mot NRG) och såg inte helt hundra ut. En del misstag och osäkert spel. Mousesports krossade i sin första match, visserligen mot ett rätt okänt lag men det var ett bra mousesports som ställde upp. Senaste tiden har Mousesports byggt ihop ett riktigt bra lag och kommunikationen verkar vara on point. 2.75 i odds är otroligt bra då jag även tycker att Mousesports har ett övertag i veto-processen och deras mappool spelar väldigt bra mot Astralis. Speciellt nu när Dust2 är med i bassängen igen.

Bet: Mousesports vinnare 2.75 på 888sport

Categories: Speltips

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *