IEM Sydney 2018 – Dag 1 – Fnatic Astralis SK

Published by Jimmy Hafström on

IEM Sydney 2018

Första speldagen på LAN brukar betyda att vad som helst kan hända, speciellt när eventet hålls på andra sidan jorden sett från Europa. Gruppspelet spelas i BO1 (Best of 1) vilket innebär att endast en karta/map/bana kommer att spelas. Detta gynnar oftast underdogs mer än favoriter eftersom det helt enkelt spelas mindre och det är lättare att vinna om man hittar momentum eller rent av har lite tur. Turmomentet försvinner i takt med att matcherna avgörs över fler kartor, tex BO3 som slutspelet kommer att köras. 

Turneringsschemat och annan information kan du hitta här

https://www.hltv.org/events/3530/iem-sydney-2018

Vi har hittat tre matcher med god potential för upset.

Tyloo vs SK

Tyloo är kända för upsets första dagarna på LAN och har nyligen slagit hyfsade lag som BIG och AGO. 

SK har gått rätt bra men förlorade nyligen en match mot eUnited som är rankade #33 i världen, vilket INTE är något att skryta om i CS:GO. Just det, det var en BO1.

SK har vunnit 4 av 6 möten. Tyloo har alltså vunnit 33% av mötena. 

Oddset 4.00 hos 888sport är därför väldigt spelbart.

Bet: Tyloo vinnare 4.00 hos 888sport

NRG vs Astralis

Astralis har gått bra senaste tiden och vann det senaste stora eventet, DreamHack Masters Marseille. Dock har det sett lite vingligt ut i matcherna efter det med 3 raka förluster mot bland annat NIP och Envyus. 

NRG vann nyligen StarSeries-qualifiern väldigt övertygande och piskade Renegades i finalen med 2-0 (16-8 och 16-2). De verkar vara i storform för tillfället och en liten överraskning här bör absolut hända minst 35-40% av gångerna anser jag. Oddset hos 888sport är därför mycket fint till 3.40.

Bet: NRG vinnare 3.40 hos 888sport

Chiefs vs Fnatic

En riktig gamble!

Fnatic har sett svajjiga ut sedan de vann WESG i Mars. Blandade resultat med förluster mot betydligt sämre lag som LDLC och AGO.

Chiefs har hemmaplan och kommer inte vara jetlaggade.

Tänk på att hålla era bets ganska små då detta är high risk/high reward-spel. Det vill säga inget att lasta hela kontosaldot på. Vi kör en korv på Chiefs!

Bet: Chiefs vinnare 4.20 hos 888sport

Bokmärk www.esporting.se för kommande matcher och rekar!


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *